Pages

03 April 2013

PAKEJ PROMOSI APRIL


PAKEJ PROMOSI BULAN APRIL

Assalammualikum kepada semua warga blogger dah masuk bulan april butik pengantin seri kasih nk wat promosi untuk pakej rumah dan pakej dewan....ha kepada sesiapa nk berkahwin tahun  nie or tahun depan bolehlah dapatkan pakej promosi yang kami buat nie, harga berpatutan n uoall dpat item yg lengkap utk kahwin tp promosi nie hanya promosi pakej andaman sahaja, tidak termasuk katering dll. So bg yg nak sekali dengan katering kami ada juga menyediakan pakej katering so klu nak tahu detail tentang katering boleh call saya trus jgn malu n segan just taip je no nie 0193960308 In Shaa Allah saya akan layan bile kelapangan...hehe....ok apa tunggu lagi dapatkan harga promosi nie. Bincang dgn family n tunang dah bincag n agree call saya trus or lagi senang wat appointment trus dtg butik...hehe jgn lepaskan peluang keemasan nie.

ok jom tgk apa item yg uoall dpt di pakej dewan n pakej rumah n sekali dgn pakej tunang, scroll ke bawah n tgk setiap pakej yg kami sediakan :)











1 comment:

hyde dea said...

hi...available tak pakej tu kalau events dekat Melaka? ke ader additional charge? TQ

© Butik Pengantin Seri Kasih | Design By MH