Pages

04 December 2012

TIFFANY BLUE


TIFFANY BLUE

          Assalammualaikum dan salam sejahtera,hai warga blogger moga2 berada dalam keadaan sihat sejahtera,moga hari nie lebih baik dari semalam senyum lah selalu kerana senyum itu sedekah...hehe. Ok hari nie saya nak kongsi sedikit cerita mengenai wedding customer saya yang bernama laila serta pasangannye fendi, laila memilih tema warna hijau turqouise dan busananye tiffany blue satu kombinasi warna yang sangat cantik.

         Untuk konsep wedding kali ini saya menyelitkan elemen moden dan tradisional,kerana laila ingin kan busananye moden dan pasangannye busana ala2 tradisional. Uoall boleh lah tgk gambar busana yang saya upload  di bawah. Ok untuk pelamin pula laila sukakan sesuatu yang simple tetapi cantik,so saya dan krew hasilkan pelamin yang sesuatu untuk laila dan fendi dan hasilnye bolehlah tgk gambar  kat bawah.

         So sesiapa yang berminat dgn pelamin laila nie boleh call saya jgn malu n segan taip 0193960308 n call saya zaty..hehe...ok saya wakil dari butik pengantin seri kasih ingin mengucapkan terima kasih kepada laila dan fendi kerana memilih butik pengantin seri kasih untuk dekorasi pelamin pada hari bahagia mereka, sekiranye ada salah dan silap dari kami harap di maafkan. ok scroll kebawah boleh layan pic yang saya upload.
nie lah pelamin dari kami pelamin tersergam indahpandangan pelamin dari pelbagai sudutbusana dr kami tiffany blue


pengantin berarak menuju ke pelaminpengantin bersanding di atas pelaminmake up sanding by mebusana by butik pengantin seri kasih

No comments:

© Butik Pengantin Seri Kasih | Design By MH