Followers

Sunday, 2 September 2012

PINK PURPLE PINK PURPLE YANG MENJADI PILIHAN


PINK PURPLE PINK PURPLE YANG MENJADI PILIHAN

Assalammualaikum 

hai bertemu lagi kite untuk minggu nie dgn tema pink purple lagi...hehehe...mmg customer butik pengantin seri kasih nie kebanyakkannye minat dgn warna pink purple nie....biasalah gegurl sebenarnye warna pink purple nie mmg sweet sbb tu lah byk pasangan yang memilih tema nie....x kisahlah asalkan dorang suke n puas hati dgn apa yg dorang nak..hehe...saya pun dulu suke juga dgn warna pink purple nie tp bila dah byk kali hadap warna nie bosan plak,biasalah manusia nie sentiasa berubah....byk plak membebelnye kali nie. Ok kite teruskan pada tujuan kite sebenarnye, iaitu memperkenalkan pelamin design terbaru dari kami nie dgn tema pink purple..hehe...ha nak tgk boleh scroll ke bawah n tgk pic dari kami nie...nak komen pun boleh xde halnye lah :)

customer kami kali nie mmg jauh nun duk negeri 9 mmg jauh, nielah first time kami buat wedding di n9 nie ambik masa perjalanan kira2 3 jam time raya plak tu..mmg jemlah jalan kalau nak balik ke kl. Apa pun bestlah kami pegi ke rumah customer kami nie yang bernama ina yg cute nie suasana kg, udara yang segar so xdelah rasa letih sgt bila buat pelamin...bab buat pelamin smp pagi tu area kul 10 lebih x salah, gedebak gedebuk buat pelamin dgn loading barang sekali ambik masa dlm 1 jam, mmg cepat so boleh rehat. 

1 malam kami tido di homestay jelai,gemas n majlis yg habis kul 4 ptg pastu apa lagi kemas pelamin n cabut balik kl...nasib baiklah jalan ke kl x jem cuma byk kereta je smp umah kul 7.30 ptg. mmg penatlah tp berbaloi..hehe. thanks lah di ucapkan kepada ina dan pasangan serta family ina yg sporting apa pun kami butik pengantin seri kasih ingin mengucapkan selamat pengantin baru jika ada salah dan silap harap di maafkan :)

jom lah kite layan  pic yg saya upload nie....



 pelamin frame pink purple



pandangan pelamin dari sisi



berminat dg pelamin nie kami ada pelbagai pakej dgn harga yg berpatutan :)



pengantin tgh posing 



sesi bergambar



bersanding di atas pelamin


berarak ke pelamin







No comments:

Post a Comment