Pages

06 June 2013

EMERALD GREEN AGAIN IN WEDDING

Emerald green again in wedding

         Hai bertemu kite sekali lagi di ruangan kali nie, dengan bertajukkan seperti di atas memang tahun nie hijau zamrud menjadi pilihan buat pasangan pengantin. Tapi apa2 pun warna hijau zamrud nie memang cantik dan tidak di nafikan pun, so kepada sesiapa yang suka sgt dengan warna hijau gelap nie bolehlah dijadikan sebagai salah satu tema untuk hari bahagia anda.

         Ok untuk customer saya kali nie merupakan seorang guru yang mengajar di sek menengah dan pasangannye pun merupakan bakal seorang guru. Apa yang saya nak kongsikan nie pasangan nie pada asalnye memilih warna kuning nuri, tapi disebabkan di butik kami nie tiada warna kuning nuri so saya suggestkan warna hijau zamrud nie, trus die suke dan mereka telah memilih tema ini utk hari bahagia mereka. Mereka nie memang sempoilah, dan senang untuk berunding.

        Disini saya nak ambik kesempatan ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada azimah dan pasangannye kerana telah memberi kepercayaan kepada kami dan telah memilih butik kami untuk dekorasi hari bahagia anda, terima kasih yg tidak terhingga kepada family azimah yang byk memberi kerjasama dan melayan kami dengan baik sekali. Ok apa tunggu lagi jom layan gambar di bawah :)
pelamin gabungan warna kuning dan hijaumake up nikah by me (zaty)make up sanding by me (zaty)


azimah dan pasangannye 

No comments:

© Butik Pengantin Seri Kasih | Design By MH